donderdag 9 juni 2011

Emotionele Roller Coaster

Mijn week is echt een emotionele Roller Coaster. Het ene moment flying high en t andere moment stort je naar benenden dat je wel kan janken.

Heerlijk weer in de wolken aan t zweven genietend van de vlinders in mn buik, van elk berichtje, smsje, lachje dat ik van hem zie. liefdesliedjes aan t luisteren, met m'n dochtertje leuke dingen aan 't doen, spelletjes spelen mee zingen en dansen.

En dan op t volgende moment breng je je dochter vrolijk weg naar je schoonzus zodat ze daar kan eten bij hun en lekker spelen met hun zoontje en oma is daar. Maar dan krijg je te horen dat je petekindjes ziek zijn, 1 al in t ziekenhuis is op genomen in t ziekenhuis en de ander zo naar de dokter moet.
Alles komt dan weer boven van vorig jaar, toen ze zo vochten voor ons petekindje Jack die helaas niet verder mocht leven. Hoe m'n zwager zat te vertellen hoe zijn zoontje nu aan 't infuus en de beademing lag, dat ze hem aan 't onderzoeken zijn, en dat hij 't hier thuis zo benauwd kreeg dat ze met hem naar 't ziekenhuis zijn gegaan. Dan is 't echt weg fijn gevoel, als of je benen onder je uit worden geslagen.
Je kan dan alleen nog maar denken aan je arme kereltje van een 1 jaar dat zich nu zo ellendig voelt.
Dat je je bijna schuldig voelde dat je zo blij was.

Maar dan krijg je je lief weer even te zien, en bloei je je gelukkig weer een beetje op. Even wat andere gedachtes in je hoofd, even kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid. Want je hebt dan je energie weer nodig voor de volgende dag.
Ja dat zijn dan echt dagen van "Jantje lacht, Jantje huilt"  dat je zo snel van heeel blij, naar zo verdrietig kan voelen.

Dan weer een beetje van de schrik bekomen en weer een beetje opgefleurt, en BAM!!! Daar ga je weer,
krijg je te horen dan de andere ook is op genomen in 't ziekenhuis. Nu beide petekindjes van 1 jaar in 't ziekenhuis, gelukkig wisten toen al gauw wat er aan de hand was, een longontsteking en dat ze dan 't zelfde als haar broer had. Die was toen al gelukkig weer aan de betere hand. En zijn dan nu ook alweer gelukkig thuis.

Maar ik heb een tijd gehad dat tegen over alle hele mooie goede dingen dan ook weer heeeele slechte dingen die je dan gebeurde tegen over stonden leek 't wel, ik heb een tijd gehad dat ik zowat bang was om me blij en gelukkig te voelen, bang voor de volgende klap die dat gevoel weer weg zou halen.
Maar gelukkig nu met onze Polyamoreuze relatie hebben we meer liefde en al 't moois in ons leven mogen ontvangen, die die gedachte hebben gewist, van tegenover een goede gebeurtenis staat dan weer een slechte gebeurtenis. Nu zijn de goede gebeurtenissen dubbel zo goed ;)

XX Angel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten